Gönül Dağı Sezon Finalindeki Yangın Korkuttu! Fikret En Sonunda Bunu Da Yaptı! Asıl Düşman Fikret mi?

TRT 1 ekranlarında yayınlan dizi ilk başladığı zamandan bu güne kadar reytinglerde zirveden düşmedi. Gönül dağı bu hafta yine sezon finali ile zirveye yerleşti. Dizi, 29 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara sezon finali 30. bölümüyle geceye damgasını vurdu. Her bölümünde Anadolu'nun samimi ve dürüst sıcakkanlı yurdum insanını anlatan dizi Gönül Dağı izleyiciler tarafından en çokta bu yüzden sevildi.

TRT 1 ekranlarında yayınlan dizi ilk başladığı zamandan bu güne kadar reytinglerde zirveden düşmedi. Gönül dağı bu hafta yine sezon finali ile zirveye yerleşti. Dizi, 29 Mayıs Cumartesi  akşamı ekranlara sezon finali 30. bölümüyle geceye damgasını vurdu. Her bölümünde Anadolu'nun samimi ve dürüst sıcakkanlı yurdum insanını anlatan dizi Gönül Dağı izleyiciler tarafından en çokta bu yüzden sevildi.

Gönül Dağı Sezon Finalindeki Yangın Korkuttu! Fikret En Sonunda Bunu Da Yaptı! Asıl Düşman Fikret mi?

Memleketimizin eşsiz büyüleyici görüntüleri eşliğinde benzersiz bir hikaye TRT1 ekranlarına sunan Gönül Dağı, 29 Mayıs Cumartesi akşamı AB ve ABCI kategorilerinde en yüksek reyting alan yapım oldu. Bütün kişiler kategorisinde ise Gönül Dağı, Kardeşlerim dizisinden sonra ikinci oldu.

Fikret Zahide ve Sefer'in Evini Yaktı

Gönül Dağı'nın sezon finalinde Fikret Zahide ve Sefer'in evini yakar. Zahide'nin Sefer'ile evlenmesini istemeyen Fikret Sefer'in evini yakarak intikam almak ister. Fikret ise, Zahide'nin eski eşidir.  Bakalım yeni sezonda gelişmeler nasıl olacak Fikret yaptığının bedelini ödeyecek mi?

Bozkırda bir Anadolu masalını küçük dünyaların büyük hayaller kurduran Anadolu çocuklarının, bütün engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 gencin yaşamından kesitler yansıtan Gönül Dağı'nın Yapımcılığını Köprü Film Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üsleniyor.

Sevilen Dizi Gönül Dağı'nın Güçlü Kadrosu

 

 Başrollerini Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Gönül Dağı'nda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüpoğlu yer alıyor.

Ayrıca, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Hüseyin Sevimli, Cemre Melis Çınar, Ergün Kuyucu ve Zümre Meğreli gibi değerli oyuncular da  rol alıyor. Gönül Dağı yeni sezonda yepyeni eğlenceli bölümleri ile TRT1 ekranlarında  yerini almaya devam ediyor. 

Gönül Dağı Sezon Finalindeki Yangın Korkuttu! Fikret En Sonunda Bunu Da Yaptı! Asıl Düşman Fikret mi? ile ilgili etiketler gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.