Gönül Dağı Dizisinde Ramazan ve Asuman Hangi Bölümde Kavuşuyor? Fotoğraflar Ortaya Çıktı!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Gönül Dağı yeni bölümüyle uzun süredir beklenen kavuşmaya sahne oluyor. Asya'nın aradan çekilmesiyle kavuşan Ramazan ve Asuman kavuşuyor. Atı Yadigar'ı Asuman'ı geri getirmesi için yollayan Ramazan muradına erdi. Peki Gönül Dağı Ramazan ve Asuman hangi bölümde kavuşuyor? İşte detaylar...

Gönül Dağı Ramazan ve Asuman kavuştu. Cumartesi akşamları reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde uzun süredir beklenen kavuşma dizinin yeni bölümüne damga vurmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada Asuman ve Ramazan'ın kavuşma fotoğrafları ortaya çıkınca takipçiler de "Ramazan ve Asuman hangi bölümde kavuşuyor" sorusunu sormaya başladı. 

Ramazan ve Asuman'ın kavuşma fotoğrafları ikilinin takipçilerini heyecanlandırdı. Gönül Dağı son bölümde kasabadan ayrılan Asuman'ı geri getirme için Yadigar'ı bozkıra salan Ramazan, Asya'nın da aradan çekilmesiyle sevgilisine nihayet kavuşuyor.

Gönül Dağı Dizisinde Ramazan ve Asuman Hangi Bölümde Kavuşuyor? Fotoğraflar Ortaya Çıktı!

Gönül Dağı'nda Beklenen Kavuşma Gerçekleşiyor!

Asuman ve Ramazan'ın birbirlerine sarıldığı fotoğraflar ve sahneler sosyal medyada günün konusu oldu. Öte yandan AsRam sarılırken dizide hangi türkünün çalınacağı da şimdiden merak konusu oldu.

İşte Gönül Dağı'nda aşkın destanını yazan Ramazan ve Asuman'ın kavuşma fotoğrafları...

Gönül Dağı Dizisinde Ramazan ve Asuman Hangi Bölümde Kavuşuyor? Fotoğraflar Ortaya Çıktı! - Resim : 2

Gönül Dağı Dizisinde Ramazan ve Asuman Hangi Bölümde Kavuşuyor? Fotoğraflar Ortaya Çıktı! - Resim : 3

 

 

Gönül Dağı Dizisinde Ramazan ve Asuman Hangi Bölümde Kavuşuyor? Fotoğraflar Ortaya Çıktı! ile ilgili etiketler gönül dağı asuman hangi bölümde kavuşuyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.