Gönül Dağı Dilek Neden Ayrıldı? Gülsüm Ali İlhan Gönül Dağı Sonrası İlk Paylaşımı Yaptı!

Rekortmen dizi Gönül Dağı 65. bölümüyle sezon finali yaptı. Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı sorusu da gündem oldu. Dilek karakterini oynayan oyuncu Gülsüm Ali İlhan ise sezon finaliyle diziden ayrıldı. İzleyicilerin merakla araştırdığı ayrılık nedeni sonrası Gülsüm Ali İlhan ilk paylaşımını yaptı.

Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Gönül Dğı 65. bölümüyle sezon finaline giderken bir ayrılık ile sarsıldı. Bu akşam sosyal medyada da oldukça fazla konuşulan ayrılık ise Gülsüm Ali İlhan'a ait. Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı sorusu da bu yüzden gündem oldu.

Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı sorusu da yanıtını buldu. Berk Atan'ın canlandırdığı Taner karakteriyle iyi bir uyum yakalayan Gülsüm Ali İlhan Gönül Dağı dizisinden ayrıldıktan sonra ilk paylaşımını yaptı. İzleyicilerin de merakla araştırdığı ayrılık nedeni bu akşam ortaya çıktı.

GÖNÜL DAĞI DİLEK NEDEN AYRILDI?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin ilkk bölümünden bu yana kadroda olan Gülsüm Ali İlhan dizide oynadığı Dilek karakteriyle dikkat çekti. Ancak bu sezon finaline ayrıldı.

Gülsüm Ali İlhan Gönül Dağı dizisinden ayrıldıktan sonra ilk paylaşımı da yaptı. Başarılı oyuncu yeni sezonda bir başka dizide yer almak için Gönül Dağı dizisinden ayrıldığını ve geride bıraktığı yıllar boyunca birlikte çalıştığı Gönül Dağı ekibine teşekkür etti.

Gönül Dağı Dilek Neden Ayrıldı? Gülsüm Ali İlhan Gönül Dağı Sonrası İlk Paylaşımı Yaptı!

Başarılı oyuncu bir süre dinlendikten sorna yeni sezonda ekrana gelmesi beklenen Kral Kaybederse adlı dizide rol alması bekleniyor. Bilindiği gibi Kral Kaybederse dizisinin başrolü için şu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşülüyor.

Gönül Dağı Dilek Neden Ayrıldı? Gülsüm Ali İlhan Gönül Dağı Sonrası İlk Paylaşımı Yaptı! ile ilgili etiketler gönül dağı dilek neden ayrıldı gülsüm ali ilhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.