Gökhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl?

Şarkıcı Orhan Gencebay'ın oyuncu oğlu Gökhan Gencebay Beşiktaş'ta bir taksici tarafından bıçaklandı. Ailenin avukatı, Gencebay'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan anjiyo olan usta sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, dün Beşiktaş'ta tartıştığı bir taksici tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Ailenin avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen, Gencebay'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu söyledi.

Beşiktaş Posta Caddesi üzerinde, akşam saatlerinde yanında Gökhan Gencebay olan Seda Han, trafikte seyrederken bir taksiciyle yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. İddiaya göre taksici Seda Han'a küfür ve hakaret etti. Bu nedenle oğul Gencebay ile taksici kavga etmeye başladı. Kavga sırasında bıçağını çıkartan taksici Gencebay'ı bıçakladı.

Gökhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl?

TAKSİCİ YAKALANDI

Sol kaburgasından yaralanan Gökhan Gencebay yakındaki özel bir hastaneye götürüldü. Taksici Balmumcu kavşağında polisler tarafından yakalandı. Gökhan Gencebay'ın hastanedeki tedavisi sürerken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"MAGANDA DEHŞETİ, UCUZ ATLATTIK"

Şüphelinin Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor. Olayın ardından ailenin avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen hastanede bir açıklama yaptı. Avukat Dağdelen, "Daha kötü olabilirdi. Tam bir maganda dehşeti diyebiliriz. Çok kötü şeylerden bahsedebilirdik. Ucuz atlattık çok şükür." açıklaması yaptı.

Gökhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Taksici
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.