Gizli Saklı 7. yeni bölüm 1. fragmanı! Gizli Saklı 7. bölüm özeti, dizide neler olacak?

Gizli Saklı 7. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Gizli Saklı dizisi 7. yeni bölümünde izleyiciyi sürpriz gelişmeler bekliyor. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Gizli Saklı 7. yeni bölümü ile önümüzdeki hafta en çok konuşulacak yapımlar arasında yer alacağı bekleniyor.

Gizli Saklı dizisi 7. yeni bölüm 1. fragmanı izleyicisiyle buluştu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Gizli Saklı 7. bölümünde yaşanan heyecan ve duygu dolu sahneleriyle izleyenleri yine ekranlara kilitleyecek. Nefes kesen sahneleriyle dikkat çeken Gizli Saklı 7. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Gizli Saklı yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Gizli Saklı 7. yeni bölüm 1. fragmanı! Gizli Saklı 7. bölüm özeti, dizide neler olacak? ile ilgili etiketler gizli saklı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.