Gişe Memuru filminin konusu nedir? Gişe Memuru filminin oyuncuları kimlerdir?

2 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Gişe Memuru filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Gişe Memuru konusu nedir, Gişe Memuru oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

2 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Gişe Memuru adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Gişe Memuru 2011 yılında vizyona girmiştir. Gişe Memuru adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Gişe Memuru filminin konusu nedir, Gişe Memuru oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Gişe Memuru filminin konusu ne?

Kendi halinde yaşamakta olan bir gişe memuru Kenan, babasıyla yaşamaktadır. İşiyle evi arasındaki küçük dünyada gidip gelmektedir ve insanlarla iletişim kurmaktansa, kendi hayallerinde yaşamayı tercih etmekte olan bir kişidir. Çatalca gişeler bölgesinde çalışan ve görevinin başındayken zaman zaman kendi kendine konuşmasıyla bilinen Kenan’ın, babası da dahil olmak üzere herkesle mesafelidir.

 Gişe Memuru filminin konusu nedir? Gişe Memuru filminin oyuncuları kimlerdir?

Kenan’ın kalp hastası olan babasına, gündüzleri Nurgül bakıcılık yapmaktadır. 30 yaşlarındaki konuşkan ve anaç Nurgül, Kenan’ı, babasını ve yıllar önce vefat etmiş annesini küçüklüğünden beri tanıyordur. Kenan’ın işiyle evi arasında sıkışıp kalmış monoton hayatı, yeni işletme şefinin Çatalca’yı denetlemeye gelmesi ile değişmeye başlayacaktır.

Gişe Memuru filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Tolga Karaçelik

Oyuncular: Zafer Diper, Serkan Ercan, Nur Fettahoğlu

Tür: Dram, Dramatik komedi

Yapım Yılı: 6 Mayıs 2011 / 1s 36dk

Gişe Memuru filminin konusu nedir? Gişe Memuru filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Gişe Memuru filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.