Gerçeğin Peşinde dün neler oldu?

Güzel sunucu İnci Ertuğrul'un sunumu ile hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Gerçeğin Peşinde programını izlemek isteyenler araştırmalar yapıyor. Azmi Bayar'ın nerede olduğu merak ediliyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 30 Ocak canlı izle! Star TV canlı yayın!

Gerçeğin Peşinde 30 Ocak izle!  Star TV ekranlarında hafta içi her günü yayınlanmakta olan, İnci Ertuğrul'un sunmakta olduğu Gerçeğin Peşinde programını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Konukları ve dikkat çeken olaylarla izleyiciyi ekran başına kitleyen programa ilgi büyük ölçüde devam ediyor. 85 yaşındaki Azmi Bayar'ın nerede olduğu ve bulunup bulunmadığı merakla araştırılmayı sürdürülüyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 30 Ocak canlı izle! Star TV canlı yayın! Detaylar haberimizde...

DÜN NELER OLDU?

Gerçeğin Peşinde programının dün yayınlanan bölümün de, 85 yaşındaki Azmi Bayar Aralık ayında kaybolmuştu. 7 çocuk ve 35 torun sahibi olan Bayar'ın eşi Ayşe Bayar eşinini kaybolması ile alakalı bir şey hatırlamadığını öne sürmüştü. Yayına gizli tanık olarak bağlanan bir kişi Azmi Bayar'ı 2 kişi ile yemek yerken gördüğü iddia etti.

Gerçeğin Peşinde dün neler oldu?

Bayar'ın yemek yediği kişilerden birinin ise damadı Fahrettin Bey olduğu iddiasında bulundu. Fayrettin Bey canlı yayında iddiaları kabul etmedi. Azmi Bayar ile yemek yemediğini öne sürdü. Eşi kaybolduktan sonra yoğum bakıma kaldırılan ve hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen 90 yaşında ki Ayşe Bayar ise 3 gencin, Azmi Bayar'ı ve kendisini kaçırdığını sabah 6-7 arasında gençlerin kendisini arabadan attığını hatırladığını iddia etti.

 

Gerçeğin Peşinde dün neler oldu? ile ilgili etiketler Star TV 2020 kayıp canlı yayın canlı izle gerçeğin peşinde
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.