Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Mart haftanın birincisi!

Gelinim Mutfakta kim elendi? Ekranlara damga vuran programlar arasında olan Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın finali gerçekleşiyor.Heyecanın dorukta olduğu programda en düşük puanı alan isim yarışmaya veda ediyor. Haftanın birincisi ise bileziklerin sahibi oluyor. Peki 29 Mart'ta Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Mart yani bugün haftanın finali izleyicilerle buluşuyor.Bugün Gelinim Mutfakta'ya sürpriz bir konuk geliyor. Ivana Sert programa gelerek yarışmacılara moral veriyor. Haftanın finalinde bir isim birinci olurken en düşük puanı alan ise elenecek. Peki Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 29 Mart kim elendi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Mart haftanın birincisi!

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta bugün haftanın finali gerçekleşiyor.Programa Ivana Sert konuk oldu. En düşük puanı alan isim yarışmaya veda edecek. Haftanın birincisi ise en yüksek puanı alan isim olacak.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta geçen hafta birncisi Ezgi oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Güneş oldu.

28 MART 2019

Beyza: 8 puan
Ezgi: 9 puan
Burcu:10 puan
Gülcan:16 puan

GELİNİM MUTFAKTA 25 MART 2019 PUAN DURUMU

Beyza: 9

Ezgi: 9

Gülcan: 12

Burcu: 16

Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Mart haftanın birincisi! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 29 Mart
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.