Gelinim Mutfakta 29 Mart Pazartesi kim gelecek? Zeynep, Ezgi, İlayda, Reyhan, Gizem kim geri dönüyor?

26 Mart tarihinde yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında Seda Sayan, 29 Mart Pazartesi günü sürpriz bir ismin geri döneceğinin müjdesini verdi. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Mart Pazartesi kim gelecek?

Gelinim Mutfakta yarışması 26 Mart Cuma gününde haftanın finali ile ekranlara geldi. Hafta içi her gün Seda Sayan’ın sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında 29 Mart Pazartesi günü sürpriz bir ismi geri döneceği iddia edildi. Seda Sayan ayrıca onun için mutfağın sahibi ifadelerini kullandı. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Mart Pazartesi hangi isim geri dönecek? Gelinim Mutfakta; Zeynep, Ezgi, İlayda, Reyhan, Gizem kim geri dönüyor?

GELİNİM MUTFAKTA 29 MART PAZARTESİ KİM GELECEK?

Gelinim Mutfakta yarışmasına Pazartesi günü henüz kimin geleceği belli olmadı. Programı yakından takip edenler sosyal medya hesaplarında bir çok tahminde bulunmaya şimdiden başladı. Geçen sene yarışan isimlerden Reyhan ya da Ezgi'nin gelebileceği konuşulurken, aynı zamanda İlayda ve Gizem'in de isimleri geçmeye başladı.

Gelinim Mutfakta 29 Mart Pazartesi kim gelecek? Zeynep, Ezgi, İlayda, Reyhan, Gizem kim geri dönüyor?

Yarışmaya, eski yarışmacılardan sürpriz bir isim dahil olacak. Seda Sayan, Dudu’nın kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmasının ardından, büyük bir sürpriz açıkladı. Yarışmaya Dudu’nun yerine gelecek olan yarışmacının eski bir yarışmacı olacağını söylenirken bu isim üzerinde tahminler yapıldı.

Yarışmacılardan, Zeynep, Ezgi, İlayda gibi fikirler ortaya atarken Yarışmacı gelinler ve kayınvalideleri yeni gelen yarışmacıyı görünce şoke oldu.

 

Gelinim Mutfakta 29 Mart Pazartesi kim gelecek? Zeynep, Ezgi, İlayda, Reyhan, Gizem kim geri dönüyor? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta Pazartesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.