Gelinim Mutfakta 28 Mayıs'ta yaşananlar!

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Haftanın ikinci gününe gelindi.Dün programda iki gelin adayı en yüksek puanı aldı ve birinci ise kura ile belilendikten sonra çeyrek altını Vahide kazandı. Bugün neler olacağı ise merak konusu. İşte 28 Mayıs Gelinim Mutfakta canlı izle!

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Bugün programda Güller Hanımın sözleri gelini Vahide'nin gözyaşı dökmesine neden oluyor. Aynı zamanda Ezgi ve Gülcan arasında bir tartışma yaşanıyor. Çeyrek altın için kıyasıya rekabet kaldığı yerden devam ediyor. İşte Gelinim Mutfakta 28 Mayıs canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

KANAL D CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS

Vahide: 16 

Ezgi: 9

Yasemin: 11

Gülcan: 14

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS

Güller Hanımın sözleri gelini Vahide'yi gözyaşlarına boğarken, diğerlerine büyük şaşkınlık yaşatıyor!

Geçen hafta yarışmadan elenen Güngör programa sert bir mesaj gönderiyor! Ezgi ve Gülcan arasında sert atışma yaşanıyor! Vahide'nin görümcesi ile ilgili düşünceleri kaynanası Güller Hanımı rahatsız ediyor!

27 MAYIS PUAN DURUMU

Yasemin:5 puan

Ezgi: 14 puan

Gülcan: 15 puan

Vahide: 15 puan

Gelinim Mutfakta 28 Mayıs'ta yaşananlar! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 28 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.