Gelinim Mutfakta 26 Şubat günü kim elendi? Gelinim Mutfakta puan tablosu?

Gelinim Mutfakta 26 Şubat günü kim elendi, Gelinim Mutfakta puan tablosunun son durumu merak ediliyor. Haftanın son günü 26 Şubat Cuma günü Gelinim Mutfakta'da kim elendi, beş altın bileziği kim kazandı haberimizde.

Gelinim Mutfakta 26 Şubat günü kim elendi, Gelinim Mutfakta puan tablosu ne seyirciler tarafından merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta’ da bu hafta elenen aday merak edilmekte. Gelinim Mutfakta 26 Şubat  günü kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta puan durumu detaylar haberimizde…

Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. Bu hafta yarışmaya veda edecek olan isim kim oldu araştırılıyor. Bugün dört gelinden Tulumba tatlısını isteyen Seda Sayan gelinlere yüksek puan vermek istiyor. 

Gelinim Mutfakta 26 Şubat günü kim elendi? Gelinim Mutfakta puan tablosu?

Gelinim Mutfakta 26 Şubat günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta’ da hafta içi gösterdiği düşük performansı ile 26 Şubat günü 65 puanla Esra Birinci elendi.

Gelinim Mutfakta 26 Şubat günü kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Şubat günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden yüksek puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Aysun oldu.

Haftalık en yüksek puanı toplayarak 78 puanla Ayten beş bileziğin sahibi oldu. 

Haftalık Puan Tablosu 

Esra: 65

Zeynep: 76

Aysun:71

Ayten: 78

Gelinim Mutfakta 26 Şubat günü kim elendi? Gelinim Mutfakta puan tablosu? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfaka 26 Şubat Cuma kim elendi puan tablosu kim kazandı çeyrek altın bilezikleri kim aldı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.