Gazeteci Mehmet Barlas son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hakan Fidan birlikte katıldı

Geçtiğimiz Cuma günü 81 yaşında hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan birlikte katıldı.

Türk basınının duayen isimlerinden Mehmet Barlas, 81 yaşında vefat etti.

Barlas'ın naaşı, bugün İstanbul Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından, Yeniköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas'ın cenaze törenine birlikte geldi.

AİLESİ KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Barlas'ın ailesi karşıladı. Erdoğan Barlas'ın oğlu gazeteci Cemil Barlas ile bir süre konuşarak taziyelerini iletti. Daha sonra öğle namazı kılınarak cenaze namazına geçildi.

Gazeteci Mehmet Barlas son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hakan Fidan birlikte katıldı

Gazeteci Mehmet Barlas son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hakan Fidan birlikte katıldı ile ilgili etiketler Mehmet Barlas
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.