Gazeteci Ahmet Tezcan'dan CHP'nin 2028 adayı ile ilgili çok konuşulacak iddia: Abdullah Gül mü olacak?

Gazeteci Ahmet Tezcan, 24 TV'de yayınlanan canlı yayında Özgür Özel'in tavır değişikliğini değerlendirdi. Tezcan “Tavır değişikliğinin arkasında Abdullah Gül'ün olduğunu düşünüyorum. Ben 2028 yılında CHP'nin sürpriz bir şekilde adayının Abdullah Gül olacağını düşünüyorum.” iddiasında bulundu.

Gazeteci Ahmet Tezcan, CHP ve Özgür Özel hakkında çarpıcı bir analizde bulunarak "Ben 2028 yılında CHP'nin sürpriz bir şekilde adayının Abdullah Gül olacağını düşünüyorum." dedi.

Öte yandan Tezcan, CHP içindeki Özel-İmamoğlu arasındaki gölge oyunlarına da değinerek, "Ekrem İmamoğlu'nun (CHP'de) zapt edilemez, öngörülemez bir tarafı var" ifadelerini kullandı.

"2028'DE CHP'NİN ADAYI ABDULLAH GÜL OLABİLİR"

"CHP'deki tavır değişikliğinin arkasında Abdullah Gül'ün de olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanan Tezcan, "2028'de CHP'nin sürpriz bir şekilde adayının Abdullah Gül olabileceğini düşünüyorum. Bunu Kılıçdaroğlu ya da Ekrem İmamoğlu'nun görmemiş olmasına ihtimal vermiyorum." dedi.

Gazeteci Ahmet Tezcan'dan CHP'nin 2028 adayı ile ilgili çok konuşulacak iddia: Abdullah Gül mü olacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Akıncı İHA, İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi aradığı uçuşta dünyada en çok takip edilen hava aracı

Türkiye'nin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkililerin geçirdiği helikopter kazasına ilişkin arama faaliyetlerinde görevlendirdiği Akıncı İHA'yı FlightRadar24 uygulaması üzerinden yüzbinlerce kişi takip ediyor.