Gareth Bale futbolu bıraktı mı? Gareth Bale futbolu neden bıraktı?

Büyük bir ilgi ile yer aldığı her maçta takip edilen Galli kanat oyuncusu Gareth Bale futbolu bıraktı mı? Son dönemde Amerikan 1. ligi takımlarından Los Angeles'ta kariyerini sürdüren futbolcu Gareth Bale aktif futbol hayatına ilişkin açıklamada bulundu. İşte o açıklamanın detayları…

Los Angeles'tan Galli oyuncusu olarak futbol kariyerini sürdüren Gareth Bale aktif futbol hayatına son verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bale futbolu bıraktığını duyurdu. Peki, Gareth Bale neden futbolu bıraktı?

TWİTTER HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Başarılı futbolcu ve Galler milli futbol takımının kaptanı Gareth Bale yapmış olduğu açıklamada “dikkatlice ve uzun süre düşündükten sonra hem kulüp hem de milli takım kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Sevdiğim sporu yapma hayalimi gerçekleştirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.” şeklinde açıklamada bulundu. Peki, Bale gerçekten futbolu bıraktı mı? Gareth Bale futbolu neden bıraktı?

GARETH BALE FUTBOLU NEDEN BIRAKTI?

33 yaşında olan Gareth Bale en fazla maça çıkan futbolcu olma özelliğini taşıyordu. Galler milli takımını bıraktığını ve kariyerinin açık ara en zor kararı verdiğini duyurdu. Bale Tottenham'da 6 sezon oynamış ve 2013'te 101 milyon bonservis ile Real Madrid'e gitmişti. Adından söz ettiren ünlü futbolcu UEFA şampiyonlar Ligi'ni 5 kez kazanmış olduğu Real Madrid'de uzun süre sakatlıklarından dolayı forma giyememişti. Ünlü futbolcu Twitter hesabından milli takım ve takım kariyerini bıraktığını açıkladı.

Gareth Bale futbolu bıraktı mı? Gareth Bale futbolu neden bıraktı? ile ilgili etiketler futbol Gareth Bale
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.