Gangsta's Paradise şarkısıyla bir döneme damga vuran ABD’li rapçi Coolio hayatını kaybetti

‘Gangsta's Paradise’ şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran Grammy ödüllü rapçi Coolio hayatını kaybetti. Ölüm nedeni henüz belirlenemeyen Coolio 59 yaşındaydı. Efsane rapçinin vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Gangsta’s Paradise adlı şarkısıyla müzik dünyasına damgasını vuran ABD'li rapçi Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti. Tüm dünyada olduğu kadar Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü rapçinin vefatı sevenlerini derinden üzdü.


ARKADAŞI CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Coolio’nun uzun süredir menajerliğini yapan Jarez Posey, ABD medyasına açıklamasında, şarkıcının bir arkadaşının evinde tuvalete gittiğini ve daha sonra yerde hareketsiz yatarken bulunduğunu söyledi. Coolio'nun ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Posey, TMZ’ye yaptığı açıklamada, olay yerindeki acil yardım ekiplerinin ani kalp durmasından şüphelendiğini belirtti. Posey, olay mahallinde uyuşturucu maddeye rastlanmadığı bilgisini paylaştı.



coolio


COOLİO HAKKINDA


Coolio 1980’lerde müzik yapmaya başlamış, ancak hip hop tarihindeki yerini 1995’te piyasaya çıkarttığı Gangsta’s Paradise şarkısıyla almıştı. Gangsta’s Paradise şarkısıyla Grammy ödülü kazanan Coolio'nun bu eseri Michelle Pfeffier’ın oynadığı Dangerous Minds filminin de müzikleri arasında yer alıyordu.

Spotify’da bir milyardan fazla dinlenen Gangsta’s Paradise, sosyal medya platformlarındaki müzik listelerinde de başı çekiyordu.

coolio

Coolio, 2 Temmuz 2007'de Bodrum'da vereceği konser öncesi gazetecilere poz vermişti.

 

 

Gangsta's Paradise şarkısıyla bir döneme damga vuran ABD’li rapçi Coolio hayatını kaybetti ile ilgili etiketler coolio Gangsta's Paradise
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.