Game Of Thrones Arya Stark, Night King'i öldürdü mü? 8.sezon 3.bölüm!

Game Of Thrones'ta Arya Stark'ın son sahnesi diziye damga vurdu. Tüm dünyada büyük bir hayranlıkla izlenen Game Of Thrones'un 8.sezon 3.bölümü bu sabaha karşı Türkiye'de yayınlandı. Dizide Arya'nın yaptıkları izleyiciyi şaşırttı. İşte Game Of Thrones Arya Stark ve Night King sahnesinin detayları...

Game Of Thrones 8.sezon 3.bölümüne Arya Stark'ın son sahnesi olay oldu. Dizinin son bölümünde Arya Stark yaptıkları ile şoke etti. Game Of Thrones'un 8. sezon 3. bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. Peki Arya Stark, Night King'i öldürdü mü?

Dün gece yayınlanan yeni bölümde Arya Stark izleyicilerden tam not aldı. Bran ile Theon'un yanına gitmek üzere mezardan ayrılan Arya ile izleyiciler Theon ile Night King arasındaki savaşı gördü.

Bu esnada Bran'i korumaya çalışan Theon hayatını kaybetti ve White Walker şle Bran karşı karşıya geldi.Aynı zamanda Arya sahneye çıktı ve Night King'e saldırdı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Akgezenlere karşı bir ittifak oluşturan Jon Snow ve Khallesi, çevrelerine binlerce asker toplamıştır. Amacı kuzeyi ele geçirmek ve Bran'i ortadan kaldırmak olan Akgezenler ise ele geçirdikleri Ejderhalarla büyük savaşın ağır basan tarafı olduklarını gözler önüne serecek.

Dizinin yeni bölüm fragmanında Akgezenlere karşı cephe hazırlanmıştır. Artık yapılması gereken tek şey, savaşın kazananını belirlemek üzere harekete geçmektir.

GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?

Game of Thrones, ABD'de yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Türkiye yayıncısı Digiturk tarafından Türkçe altyazılı bir şekilde izleyicilerle buluşacak. Diziyi takip edip izleyebilmeniz için Digiturk üyeliğinizin bulunması gerekiyor.

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Game of Thrones’un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:

14 Nisan tarihinde 1.bölüm yayınlanacak ve 54 dakika sürecek. yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak

2.bölümü ise 21 Nisan'da izleyicilerle buluşacak.

Büyük beğeni toplayan dizinin 3.bölümü izleyicilerle 28 Nisan'da yayınlanacak.

Heyecanla beklenen dizinin 4.bölümü ise 1 saat 20 dakikadan oluşacak ve 5 Mayıs'ta ekranlara gelecek.

12 Mayıs tarihinde 5.bölüm yayınalancak.

1 saat 20 dakikadan oluşan 6.bölüm ise 19 Mayıs'ta yayımlanacak.

Game Of Thrones Arya Stark, Night King'i öldürdü mü? 8.sezon 3.bölüm! ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da rejim muhalifleri kutlama yapıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasının ardından rejim muhalifleri kutlamalar yapmaya başladı.