Galatasaray'ın transfer listesindeki Emil Konradsen Ceide için Norveç basınından flaş iddia

Süper Lig'de ilk yarı sona erdi ve gözler transfere çevrildi. Ligde istediği konuma gelemeyen ve Ziraat Türkiye Kupası'na da 5. turda veda eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandı. Sarı-kırmızılı ekip ile anılan Emil Konradsen Ceide için Norveç basınından transfer haberi geldi. İşte Galatasaray scout ekibinin yeni keşfi...

Galatasaray scout ekibinin son keşfi Emil Konradsen Ceide... İsmi bir süredir Galatasaray'la anılan 20 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusuyla ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Norveç medyasında yer alan haberlere göre; Sarı-Kırmızılı yöneticiler Emil Ceide için kulübü Rosenborg'un kapısını çaldı. Haberde rakam geçmezken G.Saray'ın büyük bir teklif yaptığı ve oyuncunun istemesi durumunda kulüplerin anlaşacağı belirtildi.

Futbolcunun menajeri Tore Kvarme ise bu konuyla ilgili yorum yapmak istemediğini dile getirmişti. Galatasaray, Rosenborg yönetiminin cevabını bekliyor.

Eylül 2001, Tromsö doğumlu Emil Konradsen Ceide, Norveç Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinin hepsinde forma giydi. Henüz A Milli olmayan futbolcunun güncel piyasa değeri 400 bin euro...

BİLGİ: 2021 sezonunda Rosenborg formasıyla ligde 24 maça çıkan genç oyuncu 5 gol ve 3 asist üretti. Ceide bu sezon Konferans Ligi'nde de 6 maçta 2 gol kaydetti. Ceide'nin kulübüyle sözleşmesi 2024'ün Aralık ayına kadar devam ediyor. 1.75 boyundaki oyuncu hem sol kanatta hem de sağ kanatta görev yapıyor.

Galatasaray'ın transfer listesindeki Emil Konradsen Ceide için Norveç basınından flaş iddia

Galatasaray'ın transfer listesindeki Emil Konradsen Ceide için Norveç basınından flaş iddia ile ilgili etiketler Galatasaray rosenborg Emil Konradsen Ceide
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.