Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Umut Bozok'un o sözleri yeniden gündem oldu

Galatasaray'da transfer çalışmaları için 11 Haziran'ın kritik gün olduğu öğrenildi. 8 oyuncuyla yolları ayıran sarı kırmızılıların listesinde yer alan Umut Bozok'un Fransa'da forma giydiği dönemde yaptığı bir açıklama yeniden gündem oldu. Kasımpaşa formasıyla gol kralı olan Bozok, Fransız basınına yaptığı açıklamada "Çok küçük yaşlardan beri Galatasaray forması koleksiyonum var. Hayalim bir gün Galatasaray'da Fenerbahçe'ye karşı oynamak" demişti.

1 Haziran itibarıyla 8 oyuncusu (Arda Turan, Babel, Feghouli, Pulgar, Pena, Halil Dervişoğlu, Semih Kaya ve Fatih Öztürk) ile yolları resmen ayrılan Galatasaray'da transferler için 11 Haziran beklenmeye başlandı. Sarı-kırmızılı kulüp, seçim sonrasında transferlerini resmiyete döküp 4 Temmuz'daki Avusturya kampına yetiştirmeye çalışacak. Sportif direktör Sensibile ve her iki başkan adayının yeni dönemde çalışmaya hazır olduğu Cenk Ergün görüşmelerini sürdürüyor.

Lorient forması giydiği dönemde Fransız basınına konuşan Umut Bozok, "Dedem büyük bir Galatasaray taraftarıydı. Çok küçük yaşlardan beri Galatasaray forması koleksiyonum var. Hayalim bir gün Galatasaray'da Fenerbahçe'ye karşı oynamak" ifadelerini kullanmıştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Lorient forması giydiği dönemde Fransız basınına konuşan Umut Bozok, "Dedem büyük bir Galatasaray taraftarıydı. Çok küçük yaşlardan beri Galatasaray forması koleksiyonum var. Hayalim bir gün Galatasaray'da Fenerbahçe'ye karşı oynamak" ifadelerini kullanmıştı. Bu sezon ligi 20 golle ilk sırada tamamlayarak krallık tacını takan Umut Bozok, kariyerinde daha önce iki kez (Nimes ve Consolat Marseille) bu sevinci yaşamıştı.

Hem Sensibile hem de Ergün prensip anlaşmasına varılan oyunculara "Kimseye söz verme! 11 Haziran'a kadar bizi bekle'' mesajını iletiyor. Göztepe'nin yıldızı Halil Akbunar, Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok, Dortmund'dan ayrılan Axel Witsel ve Lille ile sözleşmesini uzatmayan Xeka, Galatasaray'ın beklemelerini istediği oyuncuların başında geliyor. Sarı-kırmızılı takımın eski yıldızları Onyekuru ve Seri'nin yanı sıra sözleşmesi biten Babel de yeni gelecek yönetimin kararına göre kariyerine devam edecek.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Umut Bozok'un o sözleri yeniden gündem oldu ile ilgili etiketler Kasımpaşa Galatasaray Transfer umut bozok
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.