Galatasaray'da sakatlanan Icardi'nin durumu belli oldu! Bayern Münih maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray, Beşiktaş maçında sakatlanan Mauro Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı devirdiği maçta 2 gol atarak derbiyi kazandıran Icardi, Rachid Ghezzal'in müdahalesi sonucu ayağından sakatlanmıştı.

Icardi maçı tamamlamasına rağmen stadı sekerek terk etmişti.

Yapılan kontrollerin ardından Mauro Icardi'de sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklama

"Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir."

ICARDİ NE KADAR SAHALARDAN UZAK KALACAK?

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin durumunu 2-3 uzman kişiye sorduğunu belirten gazeteci Yakup Çınar, "çok ciddi bir sakatlık olmadığını, ağrıların oyun kalitesini etkileyebileceğini fakat iğneyle de olsa Icardi'nin Bayern Münih maçında oynama ihtimalinin olduğunu" belirtti. 

Icardi'nin durumunun maç günü belli olacak.

Galatasaray Salı günü İstanbul'da Bayren Münih'i ağırlayacak.

Galatasaray'da sakatlanan Icardi'nin durumu belli oldu! Bayern Münih maçında oynayabilecek mi? ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray sakatlık Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.