Galatasaray transfer bombasını patlatıyor

Galatasaray son dakika transfer haberi. Hırvat basını, indirim yapmak istemeyen Radamel Falcao'nun ayrılma ihtimalinin ardından Fatih Terim'in gözünün Mario Mandzukic'te olduğunu yazdı. Katar'da mutlu olmayan futbolcunun, Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu vurgulandı.

Galatasaray'ın flaş transferi Radamel Falcao'nun geleceği, yüksek maliyeti nedeniyle belirsizliğe girerken her geçen gün forvet adayları arasına bir yenisi ekleniyor.

Galatasaray transfer bombasını patlatıyor

 

Yönetimin indirim talebine olumlu yanıt vermemesinin ardından Kolombiyalı yıldızın, 'Suudi Arabistan'a gideceği' yönündeki haberler artarken Hulk, Mario Balotelli, Diego Costa gibi isimler manşetleri süsler oldu.

Ancak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in gözünün bir başka dünya yıldızında olduğu ve süper golcünün de sarı-kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu belirtildi.

Hırvat basını ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in aklının Mario Mandzukic'te olduğunu söyledi.

Hırvatistan'ın Index sitesi, "İmparator, Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor? Yıllardır onu istiyor ve şimdi her zamankinden daha yakın" yorumu yaptı. Önündeki tek engelin de Falcao olduğu ifade edildi.

Galatasaray transfer bombasını patlatıyor - Resim : 2

Hırvat basını, indirim yapmak istemeyen Falcao'nun ayrılma ihtimalinin ardından tecrübeli hocanın gözünün Mario Mandzukic'te olduğunu yazdı.

Katar'da mutlu olmayan futbolcunun, gelmeye hazır olduğu vurgulandı.

Katar'a gittiği için büyük hayal kırıklığı yaşayan ve yeniden üst düzey futbol oynamak için Avrupa'ya dönmek isteyen 33 yaşındaki golcünün, Teknek direktör Fatih Terim'in gözdesi olduğu iddia edildi.

Haberde, İmparator Terim'in Manzdukic'in hayranı olduğu belirtilerek, "Hırvatistan ile Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası maçından önce Terim basın toplantısında, 'Hırvat milli takımından bir oyuncu alabileceksem; düşünmeden Mandzukic'i seçerim" dediği sözleri hatırlatıldı. Yollarının bu kez kesişebileceği belirtildi.

Katar'a uyum sağlayamayan Hırvat gülcü, bu sezon oynadığı 6 maçta 1 gol atabildi ve şimdi kendisine takım arıyor. Al Duhail ile bir yıl sözleşmesi var ancak karşılıklı anlaşarak bonservisini alabileceği belirtiliyor. Juventus'un ardından bedelsiz olarak Katar'ın yolunu tutmuştu.

(Sabah)

 

Galatasaray transfer bombasını patlatıyor ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Süper Lig Mario Mandzukic
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.