Galatasaray Trabzonspor maçı Periscope'tan nasıl izlenir?

Galatasaray Trabzonspor periscope izle... Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Galatasaray evinde kazanıp liderliğini sürdürmek istiyor. Futbolseveler bu maçı periscope üzerinden canlı izlemek istiyor. Trabzonspor ise deplasmanda puan alma peşinde. İşte Galatasaray Trabzonspor periscope yayını ile ilgili tüm detaylar...

Galatasaray Trabzonspor periscope canlı izle... Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında dev buluşmada Galatasaray evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Galatasaray'da şampiyonluk yolunda tek hedef bu maçtan 3 puan almak. Galatasaray Trabzonspor maçı periscope'tan nasıl izlenir? Trabzonspor Avrupa kupalarına katılmak için bu maçtan puan almak istiyor. İşte tüm detaylar...

trabzonspor-galatasaray-9134075_o

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI PERİSCOPE'TAN NASIL İZLENİR?

Galatasaray Trabzonspor periscope canlı... Periscope üzerinden maç izlemek yasalara aykırıdır. Süper Lig maçlarını izlemek için bein sports üyeliği almanız gerekmektedir. Yayıncı kuruluş yasa dışı yayın yapanlar ve izleyenler hakkında kanuni işlem başlatma hakkına sahiptir.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Bu sezon ligde 39 bin ortalamaya ev sahipliği yapan Aslantepe 50 bin taraftarı sadece Fenerbahçe derbisinde görmüş ve kapalı gişeye oynamıştı. Galatasaray bu alanda ligin zirvesinde yer alıyor.

Galatasaray, ligde Fenerbahçe, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor ile son 16 maçı da kazanamadı.
- Evinde bileği bükülmüyor

Trabzonspor'u sahasında ağırlayacak Galatasaray'ın iç saha performansı oldukça iyi.

Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçı öncesi Türk Telekom Stadı'nda yaptığı son 19 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.

Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 19 resmi maçtan 17 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı.

GALATASARAY, EVİNDE OYNADIĞI SON 15 LİG MAÇINDA İSE 14 GALİBİYET VE 1 BERABERLİK ALDI.

- İstanbul'daki lig maçları

İki ekip arasında İstanbul'da yapılan lig karşılaşmalarında Galatasaray, galibiyet sayısında rakibine üstünlük kurdu.

Trabzonspor, İstanbul'daki 44 lig maçında Galatasaray'ı 10 kez yendi, sarı-kırmızılılar evinde 23 kez galip geldi. İstanbul'daki 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray'ın İstanbul'daki 58 golüne karşılık, Trabzonspor 45 gol kaydetti.

GALATASARAY TRABZONSPOR PERİSCOPE İZLE

Öte yandan, Türk Telekom Stadı'nda yapılan son 3 lig maçından 2'sini Trabzonspor, birini Galatasaray kazandı.

- Ligde son 10 maç

Galatasaray ile Trabzonspor arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç
2012-2013 Galatasaray-Trabzonspor 2 - 0
2013-2014 Galatasaray-Trabzonspor 2 - 1
Trabzonspor-Galatasaray 1 - 4
2014-2015 Galatasaray-Trabzonspor 0 - 3
Trabzonspor-Galatasaray 2 - 1
2015-2016 Trabzonspor-Galatasaray 0 - 1
Galatasaray-Trabzonspor 2 - 1
2016-2017 Galatasaray-Trabzonspor 0 - 1
Trabzonspor-Galatasaray 2 - 0
2017-2018 Trabzonspor-Galatasaray 2 - 1

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Abdülkadir, Sosa, Yusuf, Burak

FERNANDO CEZALI

Galatasaraylı tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando Reges, Trabzonspor karşısında oynayamayacak. Fenerbahçe derisinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Fernando, yarın takımdaki yerini alamayacak. Öte yandan, milli takımlarda sakatlık yaşayan oyunculardan Selçuk İnan ve Serdar Aziz’in durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Martin Linnes’in durumu ise henüz kesinleşmedi.

İKİ OYUNCU CEZA SINIRINDA

Sarı-kırmızılı ekipte Trabzonspor müsabakası öncesi 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında. Galatasaray takımında Sofiane Feghouli ve Serdar Aziz, oynamaları ve sarı kart görmeleri durumunda, ligin 28. haftasındaki Gençlerbirliği mücadelesinde cezalı olacaklar.

MARİANO DÖNÜYOR

Galatasaray’da sarı kart cezasını dolduran Mariano Filho, bordo-mavili ekibe karşı forma giyebilecek. Atiker Konyaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı olan ve Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alamayan Mairano, Trabzonspor müsabakasında teknik direktör Fatih Terim’in tercihleri arasında yer alabilecek.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI PERİSCOPE YAYINI

FEGHOULİ RÖVANŞ PEŞİNDE​

Trabzonspor’la ilk yarıda oynanan maçtaki bir tartışma sırasında Olcay Şahan’ı yüzünden ittiği gerekçesiyle kırmızı kart görüp 3 maç ceza alan Feghouli, rövanşa daha dikkatli hazırlandı. Cezayirli yıldız, bu kez skora katkı yaparak kendisini affettirmenin hesapları içinde.

EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Trabzonspor’u sahasında ağırlayacak Galatasaray’ın iç saha performansı oldukça iyi. Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçı öncesi Türk Telekom Stadı’nda yaptığı son 19 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 19 resmi maçtan 17 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, evinde oynadığı son 15 lig maçında ise 14 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

TRABZONSPOR’A SON 3 MAÇTA DA YENİLDİ

Galatasaray, hafta sonu ağırlayacağı Trabzonspor’a karşı ligdeki son 3 maçını da kaybetti. Sarı-kırmızılı takım, 2016-2017 sezonunda Trabzonspor’a karşı 8. haftada evinde oynadığı müsabakayı 1-0, 25. haftada konuk olduğu maçı ise 2-0 kaybederken, bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise bordo-mavili takıma deplasmanda 2-1 yenildi. Bu maçlarda 5 gol yiyen Galatasaray, sadece 1 gol atabildi.

TRABZONSPOR'UN DEPLASMAN SERİSİ

Deplasmanda en son yenilgisini ligin 9. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında 1-0’lık sonuçla alan ve daha sonra 8 dış saha maçında 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, dış sahadaki yenilmezlik serisini de sürdürmenin mücadelesini verecek. Ligde 21 Ekim 2017 tarihinde Evkur Yeni Malatyaspor maçında son dış saha yenilgisini alan bordo-mavililerin deplasmanda 161 gündür bileği bükülmüyor.

PERİSCOPE CANLI MAÇ İZLE

TRABZONSPOR'DA EKSİKLER

Bordo-mavililerde sarı kart cezalısı Nijeryalı Ogenyi Onazi’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado, Jan Durica, Fabian Castillo ile Matus Bero, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Milli takımda sakatlık yaşayan ve Trabzon’a döndükten sonra saha çalışmalarına başlayan Okay Yokuşlu’nun da yarınki karşılaşmada oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ligde son oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının 11’ini büyük oranda koruması bekleniyor. Deneyimli teknik adamın sadece cezalı Onazi’nin yerine Hubocan’ı 11’de görevlendirmesi bekleniyor.

7 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Trabzonspor’da Galatasaray karşılaşması öncesi 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Durica ile Bero’nun yanı sıra Onur Recep Kıvrak, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan ve Dame N’Doye Galatasaray mücadelesinde kart görmeleri durumunda ligin 28. haftasında Kayserispor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray Trabzonspor maçı Periscope'tan nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor periscope
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.