Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman? Başkan adayları kimler?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, maçların en az yüzde 30 civarında seyircili oynamaları gerektiğini hatırlatarak Mali genel kurulunda ardından seçime gitmek istediklerini söyledi Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman? Galatasaray başkan adayları kimler? İşte detaylar…

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz; Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a çok fazla haksızlık yapıldığını ve önümüzdeki hafta detaylı açıklamalar yapacağını söyleyerek maçların en az yüzde 30 civarında seyircili oynamaları gerektiğini ifade etti.

Mustafa Cengiz, “Beni ibra etmeyenlere saygı duyarım. Ben gelecek yönetimler için çalışıyorum. Olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız ama pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Devletle yazışıyoruz, bize yer gösterin diyoruz. Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum.” dedi.

Yönetim ile teknik direktör Fatih Terim arasında büyük bir gerilime neden olan transfer krizi taşları yerinden oynatırken Burak Elmas’ın Galatasaray başkan adayı olmak için büyük bir girişimde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi.

 

Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman? Başkan adayları kimler? ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz seçim başkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.