Galaport nerede? Survivor'ın finalinin yapılacağı yer belli oldu!

Galaport nerede? Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor'ın nerede yapılacağı merak konusuydu. Finale bir hafta kala Survivor'ın nerede yapılacağı belli oldu. Galaport nerede?

Survivor'ın nerede yapılacağı sorusunun cevabı herkes tarafından bekleniyordu. Ekranları kasıp kavuran Survivor yarışmasının finalinin Galaport'da yapmasına karar verildi. Finale kalan dört yarışmacısı ile yapacağı final için Galaport 2016'dan beri devam ettiği inşaat çalışmalarına ara veriyor.

Galaport nerede? Survivor'ınn finalinin ypılacağı yer belli oldu!

GALATA NEREDE?

Galataport, Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesi.

Galaport nerede? Survivor'ınn finalinin ypılacağı yer belli oldu!

Galataport porjesi sayesinde 6200 yolcu kapasiteli gemilerin İstanbul’a gelmesi mümkün olacak. Tophane Meydanı’nı 30 dönüme yakın alana yapılan Galataport projesi İstanbul’un en büyük meydanlarından biri haline gelecek. Karaköy’de bulunan Galataport'u Doğuş Holding yapıyor. İstanbul’un çehresini daha da değiştirmesi beklenen proje Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi olarak biliniyor. Karaköy Rıhtımı’ndan Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne kadar uzanan sahil alanını kapsayan saha 1.2 kilometrelik sahil şeridini projelendiriyor.

Galaport nerede? Survivor'ın finalinin yapılacağı yer belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı final nerede yapılacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.