Galaksinin Koruyucuları 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

Galaksinin Koruyucuları 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? 5 Kasım Kanal D yayın akışında yer alan Galaksinin Koruyucuları 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Galaksinin Koruyucuları 2 hangi kanalda? Galaksinin Koruyucuları 2 oyuncuları kimlerdir?

Galaksinin Koruyucuları 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? 5 Kasım Kanal D yayın akışında yer alan Galaksinin Koruyucuları 2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Galaksinin Koruyucuları 2 filmi 2017 yılında vizyona girmiştir.

Galaksinin Koruyucuları 2 Filminin Konusu Nedir?

“Galaksinin Koruyucuları 2” filminde ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor.

Galaksinin Koruyucuları 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Chris Pratt, Vin Diesel ve Bradley Cooper gibi yıldız isimlerin yer aldığı 2014 yapımı Guardians of the Galaxy'nin devam filmi niteliğinde olan yapıt, bir kez daha Marvel'ın yapımcılığında izleyiciyle buluşacak. Başrollerdeki kadrosunun değişmediği yapımda yönetmen koltuğunu da bir kez daha Gunn üstleniyor.

Galaksinin Koruyucuları 2 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: James Gunn

Oyuncular: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Tür:  Aksiyon, Bilimkurgu, Komedi

Yapım Yılı: 28 Nisan 2017 / 2s 16dk

Galaksinin Koruyucuları 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Galaksinin Koruyucuları 2 filminin konusu oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.