Futbol dünyası şokta! Angel Di Maria'nın evine hırsız girdi! Di Maria'nın Eşi ve bebeği öldürüldü mü?

PSG Nantes maçında oynarken evine hırsız giren yıldız futbolcu Angel Di Maria apar topar oyundan alındı. PSG teknik direktörü Pocchetino olayın haberini aldıktan sonra Di Maria'yı oyundan aldı. Gözyaşları içinde sahayı terk eden Di Maria'nın ailesinden ise şimdilik haber alınamıyor.

Gelen son dakika haberine göre ise soygun sırasında hırsızlar aile üyelerini alıoyulduğu belirtiliyor. Angel Di Maria'nın evine giren hırsızların Di Maria'nın eşini ve bebeğini öldürdükleri iddia ediliyor. 

 PSG takımının yıldız oyuncularından Angel Di Maria'nın evine Nantes maçı esnasında hırsızların girdiği bildirildi. Ailesinin alıkonulduğu olay sonrasında haberi alan teknik direktör Pocchetino, oyuncusunu sahadan aldı.

Di Maria Left PSG's Fixture Against Nantes Due to a 'Personal Concern' -  PSG Talk

Paris Saint-Germain kulübü maçın ardından, Angel Di Maria’nın ailesinin “çok şiddetli” bir soyguna uğradığını ve bu yüzden Arjantinli futbolcunun çabucak ailesinin yanına gönderildiğini açıkladı.

PSG Teknik Direktörü Pochettino maçın ardından basın toplantısında, "Maçın ikinci yarısında bir enerji düşüklüğü oldu. Maçtan sonra soyunma odasında futbol dışı başka şeyler hakkında konuştuk."

Futbol dünyası şokta! Angel Di Maria'nın evine hırsız girdi! Di Maria'nın Eşi ve bebeği öldürüldü mü? ile ilgili etiketler futbol di maria angel di maria
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.