Fulya Öztürk hasta mı? Fulya Öztürk'e ne oldu, neden hastanede?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ilk gününden bu yana bölgede olan ve gündemin nabzını tutan Fulya Öztürk'ün hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Konu hakkında net bir açıklama yapılmazken sunucunun sevenleri Fulya Öztürk'e ne oldu sorusunun cevabını aradı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde büyük yıkımları yaşanırken 50 bine yakın vatandaşımızda hayatını kaybetmişti. Tüm bunlar geride acı izler bırakırken CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'te deprem bölgesinden gün gün canlı yayına katılarak herkesi bilgilendirmiş ve gelişmeleri ekranlara taşımıştı.

Deprem olalı 2 aya yaklaşık bir süreye kadar gelirken halen daha deprem bölgesinde olan Fulya Öztürk, 'Beni merak etmeyin' mesajını gönderdi.

Son gelen bilgilerde ise yoğun tempoya yenik düşen Fulya Öztürk'ün hastalandığı iddia edildi.

Fulya Öztürk Hasta mı?

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ilk gününden bu yana bölgede olan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün hastalandığı iddia edildi ve sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşımlar yapıldı.

Fulya Öztürk

Fulya Öztürk Kimdir?

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 tarihinde Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi. 2013-2021 yıllarında haber muhabiri olarak afet bölgelerinde, Afrika'nın yoksul ülkelerinde, Çorlu tren kazasında, Dağlık Karabağ Savaşı'nda yaptığı yayınlarla ve 2021-2022 yılları arasında yaptığı gündüz kuşağı programı ile adından söz ettirdi.

Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamlayan Öztürk, 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde başladı ve üniversiteye girdiği sene Doğan TV'nin "Staj On Air" programına katıldı; Star TV iç yapımlarda stajyerlik görevinde bulundu.

2022 yılında CNN TÜRK Haber Merkezi'nin Özel Haberler Şefi olarak görev aldı ve Rusya-Ukrayna savaşı sırasında Rusya'ya giderek Moskova izlenimlerini aktardı.

Fulya Öztürk hasta mı? Fulya Öztürk'e ne oldu, neden hastanede? ile ilgili etiketler Fulya Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.