Fransız yıldız Pogba, final maçı için Katar'da

2022 FIFA Dünya Kupası’nda finalde Arjantin ile karşı karşıya gelecek olan Fransa milli takımının yıldızlarından Paul Pogba sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Ancak yıldız ismin final maçını izlemek için Katar’a geldiği belirlendi.

Ve Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya geliyor. 18 Aralık Pazar akşamında saat 18.00’da oynanacak final karşılaşması TRT 1 ile TRT 4K ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Dünya Kupası öncesinde Fransız futbolcunun menajeri Rafaela Pimenta, Pogba’nın akatlığından dolayı bu turnuvada yer alamayacağını açıklamıştı. Pimenta, iyileşmesi beklenenden daha uzun süreceği anlaşılan Pogba'nın Dünya Kupası için Fransa Milli Takımı'na katılamayacağını söylemişti.

Fransız yıldız Pogba, final maçı için Katar'da - Resim : 2

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri de kısa zaman önce yıldız futbolcunun Dünya Kupası öncesinde siyah beyazlı formayı giymesinin düşük bir ihtimal olduğunu ifade etmişti. İtalyan basını da Pogba'nın kalça sakatlığı nedeniyle en erken 15 gün sonra antrenmanlara başlayacağını yazmıştı.

Fransız yıldız Pogba, final maçı için Katar'da - Resim : 3

2022 Dünya Kupası'nda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Fransız futbolcu Paul Pogba’nın inal maçını izlemek için Katar'a geldiği belirlendi.

Fransız yıldız Pogba, final maçı için Katar'da ile ilgili etiketler Paul Pogba Fransa Arjantin 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.