Fransız vatandaşın 'Geçinemiyoruz' sözüne Macron'dan yanıt : Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok

Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir vatandaşın arasındaki diyalog sosyal medada gündem oldu. Fransız vatandaş 8 bin euro ile geçinemediğini söylerken Macron "Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok" dedi.

Koronavirüs salgını ve Ukrayna-Rusya arasındaki savaş nedeniyle dünya piyasası ağır yara aldı. Dünyanın farklı noktalarındaki ülkelerde enflasyon tarihi zirveleri görürken Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile vatandaşın tartışması gündeme oturdu.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile Fransız bir vatandaşın ‘geçinemiyoruz’ tartışması gündeme oturdu. Fransız vatandaş Macron’a aylık ellerine gelen 8 bin Euro paraya rağmen hayat pahalılığından dolayı geçinemediklerini söyledi. Macron'un ise vatandaşın sözlerine karşılık "Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok" demesi dikkat çekti.

Fransız vatandaşın 'Geçinemiyoruz' sözüne Macron'dan yanıt : Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok ile ilgili etiketler Fransa macron vatandaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.