Formula 1 Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Formula 1'de sezonun 21. yarışı Suudi Arabistan'da koşulacak. Pist en fantastik yarış alanı olarak gösteriliyor. eki Formula 1 2022 Suudi Arabistan Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Formula 1'de artık son düzlüğe giriliyor. Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 21. yarışı, Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde inşa edilen Cidde Sokak Pisti'nde koşulacak.

FORMULA 1 SUUDİ ARABİSTAN GP HANGİ KANALDA?

Formula 1 Suudi Arabistan GP için beklenen gün geldi. Suudi Arabistan GP 19 Kasım Cuma günü 1. antrenman seansıyla başlayacak. Bir saat sürecek 1. antrenman Türkiye saatlerine göre 16:30'da başlayacak. Suudi Arabistan antrenman turları S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. 2. antrenman seansı aynı gün 20:00'da başlayacak.

Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Suudi Arabistan 3.antrenman ise 4 Aralık Cumartesi Türkiye saatlerine göre 17:00’da yapılacak. S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak. Sıralama turu da aynı şekilde TSİ 20:00'da S Sport 2 kanalından yayınlanacak. 5 Aralık Pazar günü yapılacak yarış S Sport kanalından canlı yayınlanacak.

Pilotlar

1 - Charles Leclerc (Monako): 26 puan

2 - Carlos Sainz (İspanya): 18

3 - Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 15

4 - George Russell (Büyük Britanya): 12

5 - Kevin Magnussen (Danimarka): 10

Takımlar

1 - Ferrari: 44

2 - Mercedes: 27

3 - Haas: 10

4 - Alfa Romeo: 9

5 - Alpine: 8

Formula 1 Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 Suudi Arabistan ne zaman saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.