Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti!

Dünyaca ünlü Rock gruplarından Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalisti 50 yaşındaki Taylor Hawkins yaşamını yitirdi.

Dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalisti olan Taylor Hawkins’in 50 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Foo Fighters’ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Hawkins'in 50 yaşında yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti!

Ünlü grup tarafından yapılan açıklamada, "Trajik ve zamansız kayıpla harap olduk. Müzik ruhu ve bulaşıcı kahkahası sonsuza kadar bizimle yaşayacak." ifadelerine yer verilirken Hawkins'in ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti! - Resim : 2

Hawkins, 1997 yılından bu yana Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalistliğini yapıyordu. Foo Fighters, 1994’te Nirvana grubunun şarkıcısı Kurt Cobain'in intihar etmesinin ardından Dave Grohl tarafından kurulmuştu.

2018 yılında ABD’li ünlü Rock grubu Foo Fighters'ın solisti Dave Grohl, Kansas eyaletinde verilen konser esnasında 10 yaşındaki bir hayranını sahneye davet etmişti. Küçük çocuk "Foo Fighters değil, Metallica şarkıları çalmayı biliyorum" sözlerini sarf edince konser salonundan kahkahalar eksik olmamıştı. Ünlü Rock grubu, Metallica'nın şarkılarını seslendirirken, küçük çocuğun gitar performansı izleyenlerden büyük alkış toplamıştı.

Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Taylor Hawkins foo fighters
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.