Flaş iddia: Galatasaray, Marcao'nun transferi için İspanyol devi Sevilla'yla anlaşmaya vardı

Galatasaray 'da müthiş bir çıkış yakalayan Marcao, transferin gözdesi... Özellikle Avrupa Ligi'nde sergilediği performansla devlerin dikkatini üzerine çeken, Napoli, Roma ve Atalanta gibi takımların listesinde bulunan Brezilyalı stopere son olarak Sevilla kanca attı, transferle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Norveçli gazeteci Haavard Trygveit, Galatasaraylı futbolcu Marcao'nun Sevilla'ya transferinin yakın olduğunu iddia etti.

Galatasaray'da Marco ile yollar ayrılıyor iddiası! Norveçli gazeteci Haavard Trygveit, stoperi Diego Carlos'u 31 milyon Euro'ya Aston Villa'ya satan Sevilla'nın Galatasaray'a 14 milyon Euro + 10 milyon Euro bonusluk resmi teklif yaptığını, iki kulübün anlaşmaya yakın olduğunu iddia etti.

Trygveit, Galatasaray'ın 10 milyon Euro'luk bonus alabilmesi için Marcao'nun İspanyol ekibinin forması ile maçların en az yüzde 80'inde forma giymesi ve takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalması gibi maddelerin bulunduğunu aktardı.

Galatasaray'a geldiği günden beri ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Brezilyalı stoper, geride kalan sezonda 38 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetti. Marcao, 2019 yılında Portekiz temsilcisi Chaves'ten transfer edildi. Cimbom, Portekiz ekibine bu transfer için 4 milyon Euro ödedi. 3 yıl önce 2 milyon Euro değeri olan Marcao'nun şimdiki değeri ise 14 milyon Euro.

MARCAO KİMDİR?

İlk profesyonel sözleşmesini 12 Nisan 2014 tarihinde Brezilya Seri B ekiplerinden Avaí FC'yle yaptı. Resmi olarak ilk lig maçına 17 yaşında Chapecoense karşısında 4-1 kaybettikleri maçta çıktı. 5 Şubat 2015 tarihinde Seri A takımlarından Atlético Paranaense'ye transfer oldu. Bu kulüpte kaldığı süre boyunca sırasıyla, 2015 yılında Seri D takımlarından Guaratinguetá'ya, 2016 yılında ise Ferroviária'ya kiralık olarak gönderildi. 2017'nin Ocak ayında Atlético Goianiense'ye giden Marcao, aynı sezonun sonunda ise Portekiz ekibi Rio Ave'ye kiralandı ve kariyerinde ilk kez yurt dışında bir kulüpte forma giydi. 2017-18 sezonunu Rio Ave'de geçiren Marcao, 20 lig, 3 Portekiz Kupası maçına çıktı ve sezonu 23 maçla tamamladı. Aynı sezon Rio Ave, ligi 5. sırada tamamlamayı başardı. 2018 yazında Atlético Paranaense'den ayrılan Marcao, bir kez daha Portekiz'in yolunu tuttu ve Primeira Liga takımlarından Chaves'e transfer oldu. 2018-19 ara transfer döneminde Süper Lig takımlarından Galatasaray'la sözleşme imzaladı.

Flaş iddia: Galatasaray, Marcao'nun transferi için İspanyol devi Sevilla'yla anlaşmaya vardı ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Marcao
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.