Fiyatlar düşüyor! Ticaret Bakanlığından otomobil piyasası ile ilgili son dakika açıklaması

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektöründe fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı alınan tedbirler sonucunda; kanun dışı ilan sayılarında ciddi düşüş sağlandığını duyurdu. Açıklamada, galerilerde sıfır otomobillere ulaşım sorununun ortadan kalktığı, fiyatların 3 haftadır artış göstermediği ve yer yer düşüşler de gözlemlendiği belirtildi.

Ticaret Bakanlığı otomobil sektöründe stokçuluğun durduğunu ve fiyatların düşüşe geçtiğini yaptığı son dakika açıklaması ile duyurdu.

Fiyatlar düşüyor! Ticaret Bakanlığından otomobil piyasası ile ilgili son dakika açıklaması

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, otomotiv sektörüne ilişkin Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın başkanlığında tüm sektör paydaşlarının katılımıyla istişare ve toplantılar yapılarak, değerlendirmeler yapıldıdığı söyledi

Bu değerlendirmeler sonucunda, ağustos-eylül aylarına kadar otomotiv piyasasında oluşturulan köpüğün kalkmaya başlayacağı sonucuna varıldı. Çalışmalar kapsamında başta internet siteleri ilanları, galerilerin sıfır ve ikinci eldeki çalışmaları dahil ve en çok da şahsi ilanların içeriğiyle ilgili düzenlemeler yapıldı, stokçuluğa darbe indirecek düzenlemeler uygulamaya konuldu. 

 
Fiyatlar düşüyor! Ticaret Bakanlığından otomobil piyasası ile ilgili son dakika açıklaması ile ilgili etiketler ekonomi Otomobil Ticaret Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.