Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan kendisine kalan mirası neden reddetti?

Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan, Türkiye’yi sarsan o olay sonrası teyzesinin mirasını reddettiğini açıkladı.

"İkisi için de her ezanda dua ediyor, teyzem için özellikle af diliyorum. 40’larında mevlit de okuttum. Ayrıca o olaydan sonra uzun süre ağlama nöbetleri geçirdim, psikolojik destek almak zorunda kaldım. Çünkü sosyal medyadan sürekli hakaret içeren mesajlar geliyordu.

EŞYALARI KARAKOLDA KALDI

Teyzeme ait eşyaları karakoldan alamıyoruz. Çünkü dört mirasçısı var. Üç dayım, bir de ben... Dayılarımdan biri cezaevinde olduğu için işlem yürütülemiyor. Zaten reddi miras yapıyorum. Teyzemin parasıyla puluyla ilgilenmem. Ama adına çeşme yaptırmak istiyorum."

59f33eb6c03c0f1edc607fd8

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10'uncu kattaki odasına çıkmıştı. Ailesiyle yemek programı olan Aker'in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi. Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmamıştı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açmıştı.
İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerine bilgi verilmişti. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker'in öldüğünü belirlemişti.

Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan kendisine kalan mirası neden reddetti? ile ilgili etiketler cinayet vatan şaşmaz filiz aker dora ercan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.