Filistin'de gösterilere katılan İngiliz kadın: Filistin'deki durum hukuksuz bir işgaldir!

Batılı liderler hem kendi ülkelerinden hem Tel Aviv'e giderek İsrail'e olan destekleri yeniden ortaya koyuyorken yaşanan katliamı görmezden gelmeyenler de var. Filistin’de İsrail karşıtı gösterilere katılan İngiliz vatandaşı Christine Drake, Filistin'i 45 yıldır desteklediğini belirterek, "Filistin’deki durum genel olarak hukuksuz bir işgaldir." dedi. 

Hamas ve İsrail arasında 7 Ekim'de başlayan çatışmalar 14. gününe girdi. 

İsrail ordusunun Gazze'deki yoğun ablukası ve bombardımanı sürüyor. 

Batılı liderler hem kendi ülkelerinden hem Tel Aviv'e giderek İsrail'e olan destekleri yeniden ortaya koyuyorken yaşanan katliamı görmezden gelmeyen vatandaşlar da var. 

"FİLİSTİN'DEKİ DURUM HUKUKSUZ BİR İŞGALDİR"

Filistin’de İsrail karşıtı gösterilere katılan İngiliz vatandaşı Christine Drake, Filistin'i 45 yıldır desteklediğini belirterek, "Filistin’deki durum genel olarak hukuksuz bir işgaldir." dedi. 

Filistin'de gösterilere katılan İngiliz kadın: Filistin'deki durum hukuksuz bir işgaldir!

Filistin'de gösterilere katılan İngiliz kadın: Filistin'deki durum hukuksuz bir işgaldir! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze İngiliz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.