FETÖ fırsat kaçırır mı? CHP'nin başörtülü aday adayı Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür Twitter'dan adeta 'çak' yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarılmasından sonra FETÖ'cülerden birçok destek mesajı geldi. Son olarak CHP'den milletvekili aday adayı olan Fatma Yavuz, FETÖ'cü firari Hakan Şükür'e Twitter üzerinden skandal bir mesaj gönderdi.

İslama aykırı davranışları nedeniyle Diyanet'ten ihraç edilen ve CHP'den milletvekili aday adayı olan Fatma Yavuz, yine skandal bir olaya imza attı.

FETÖ'CÜ FİRARİ HAKAN ŞÜKÜR'E SKANDAL MESAJ

CHP'li Fatma Yavuz milletvekili aday adayı olurken Twitter üzerinden yaptığı bir konuşmayı "Ezberlerimizi bozacağız, yaralarımızı saracağız... Yürünecek çok yolumuz var. Dostlarımız ile başlıyoruz" notuyla paylaştı.

FETÖ fırsat kaçırır mı? CHP'nin başörtülü aday adayı Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür Twitter'dan adeta 'çak' yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bu paylaşımdaki videoda yer aldığı görüldü.

Yavuz'un bu paylaşımına firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den yorum geldi. FETÖ'cü Şükür şu ifadeleri kullandı:

"Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece."

FATMA YAVUZ'DAN SKANDAL CEVAP: "HAKAN BEY AZ KALDI"

Fatma Yavuz FETÖ'cü Hakan Şükür'e cevap olarak "Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek ." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

 FETÖ fırsat kaçırır mı? CHP'nin başörtülü aday adayı Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür Twitter'dan adeta 'çak' yaptı - Resim : 2

CHP'li Fatma Yavuz'un firari FETÖ'cü Hakan Şükür'e verdiği yanıt sosyal medyada büyük tepki aldı.

"BİR ALEVİ NASIL ATATÜRKÇÜ OLABİLİYOR?" DEMİŞTİ

Fatma Yavuz geçmişte kullandığı skandal ifadeler nedeniyle CHP'li vatandaşların da büyük tepkisini almıştı. Yavuz Atatürk ile ilgili şu skandal ifadeleri kullanmıştı:

Merakımdan soruyorum, bir Alevi nasıl Atatürkçü olabiliyor? Dersimi Tunceli’ye çeviren zulmü nasıl hazmediyorsunuz?

Atatürk Sabiha Gökçen’e dur yapma demedi. Dersimli nice can şimdi yok.

Hala şapkanın beka meselesi, karşı çıkmanın ihanet olduğuna inanmamamızı bekliyorlar. İnsanlara ne giyeceklerini dayatmanın savunulacak hatta konuşulacak bir tarafı yoktur. Ruhun şad olsun atıf hoca.

Son olarak Atatürkçü değilim, hiç olmadım, İskilipli Atıf hocacıyım."

FETÖ fırsat kaçırır mı? CHP'nin başörtülü aday adayı Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür Twitter'dan adeta 'çak' yaptı - Resim : 3

 

FETÖ fırsat kaçırır mı? CHP'nin başörtülü aday adayı Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür Twitter'dan adeta 'çak' yaptı ile ilgili etiketler Fatma Yavuz Hakan Şükür FETÖ CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.