FETÖ bağlantısı gözler önüne serilen Mete Horozoğlu bakın nerede ortaya çıktı?

"Öyle Bir Geçer Zamanki" dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Oyuncu Mete Horozoğlu'nun ailesi ile birlikte Amerika'ya kaçtığı öne sürülmüştü. Bylock kullandığı iddia edilen ve SuperHaber'in FETÖ bağlantılarını ortaya çıkardığı Horozoğlu, O Ses Türkiye finali sonrasındaki kutlamalarda ortaya çıktı.

Gezi olaylarında boy gösteren, Türkçe olimpiyatlarında ise baş köşeye oturan Mete Horozoğlu, FETÖ'nün medya kurumlarından "Gonca Dergisi"nin 5 Haziran 2015 yılında düzenlediği "Çek bir kısa film" yarışmasında jüri üyeliği de yapmıştı. Horozoğlu'nun FETÖ ile bağlantılarını ise SuperHaber ortaya çıkarmıştı.

Terör örgütü FETÖ'nün şifreli haberleşme ağı olan Bylock'u etkin şekilde kullandığı iddia edilen Horozoğlu'nun, FETÖ'ye yönelik operasyonların başlamasının ardından ailesini de yanına alarak Amerika'nın Pensilvanya eyaletine kaçtığı öne sürülmüştü.

Çok uzun zamandır ortalıkta görünmeyen, sosyal medya hesabını da kullanmayan Mete Horozoğlu, O Ses Türkiye finalini kazanan Gökhan Özoğuz ve arkadaşlarıyla birlikte kutlama yaparken görüldü.

FETÖ bağlantısı gözler önüne serilen Mete Horozoğlu bakın nerede ortaya çıktı? ile ilgili etiketler FETÖ O Ses Türkiye Athena Gökhan Özoğuz mete horozoglu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.