FETÖ 'abisi' çıkan Tarık Toros, Hakan Aygün'ün nesi olur?

Halk TV'de yaşadıklarını, "Üzgünüm, Yazmak Zorundayım" başlıklı kitabında anlatan gazeteci Makbule Cengiz'den Halk TV'nin başındaki isim Hakan Aygün'e zor sorular geldi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Askeri Casusluk soruşturması kapsamında etkin pişmanlıktan faydalanarak itirafçı olan mahrem imam Haluk Samay, FETÖ'nün medyadaki önemli isimlerinden olan ve yurtdışına kaçan Tarık Toros için şu ifadeleri kullandı:

"Toros'la 1993'te Ankara'ya geldiğinde tanıştım. O dönemde Harp Okulu'nda okuyan ancak isimlerini bilmediğim bazı öğrencilerin sorumlu abisiydi. Askeri okullara girecek öğrencileri, FETÖ 'ye bağlılık derecelerine göre tespit ediyordu."

tarAktoros

“HAKAN AYGÜN DE…”

Gazeteci Makbule Cengiz de haberi sosyal medya hesabından paylaşarak Hakan Aygün'e ilişkin bir soruyu gündeme getirdi. Cengiz şu ifadeleri kullandı:

“Hakan Aygün de FETÖ'cüleri Habertürk'e nasıl doldurduğunu itiraf etmeli değil mi? Hakan Aygün itirafçı ol: Tarık Toros ve arkadaşlarını Habertürk'e niye doldurdun? Kanaltürk ve Bugün'e kayyum atanınca emrinde olan Halk Tv'yle ortak canlı yayın yapan Hakan Aygün, hepsini açıkla! Öğrenelim...”

makbule1

FETÖ 'abisi' çıkan Tarık Toros, Hakan Aygün'ün nesi olur? ile ilgili etiketler FETÖ Halk TV Hakan Aygün tarıktoros makbule cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.