Ferman Toprak arkadaşının eşiyle mi evlendi?

Ferman Toprak arkadaşının eşiyle mi evlendi? Arabesk şarkıcısı Ferman Toprak geçtiğimiz yıl baba olacağını duyurmuştu. Eşini dövdüğü iddiası ile gündeme gelen Ferman Toprak’ın eşi merak konusu oldu. Ferman Toprak arkadaşının eşiyle mi evlendi?

Ferman Toprak arkadaşının eşiyle mi evlendi? Eşini dövdüğü iddiası ile gündeme gelen Ferman Toprak’ın eşi Hilal Toprak ile olan geçmişi merak edilmeye başlandı. Eskiden arkadaşının sevgilisi olduğu iddiasını sizler için araştırdık.

Ferman Toprak Arkadaşının Eşiyle Mi Evlendi?

İddiaya göre Ferman Toprak'ın evlendiği eşi Hilal Toprak arkadaşının eski sevgilisi. Ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştıklarını söyleyen Hilal Toprak hamile olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz aylarda canlı yayına bağlanan İsmet Günbeyi,  "Ferman yanlış bir evlilik yaptı. Şu anda evli olduğu Hilal Öztürk, daha önce 'abim' dediği, kendisine her konuda destek olan en yakın arkadaşının eski eşidir. Üstelik Ferman'ın ilişkisi Hilal Öztürk, kağıt üzerinde eşinden boşanmadan başlamıştır" dedi.

Ferman Toprak arkadaşının eşiyle mi evlendi?

Ferman Toprak arkadaşının eşiyle mi evlendi? ile ilgili etiketler Ferman Toprak kimdir Hilal Toprak eşinden şikyetçi dövmüş mü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.