Ferdanur Başaran kimdir? Doya Doya Moda

Ferdanur Başaran kimdir? Doya Doya Moda programı TV8 ekranlarında yayın hayatına başladı. Hafta içi her gün yayınlanacak programın yarışmacılardan biri ise Su Baher oldu. Peki Ferdanur Başaran kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Ferdanur Başaran kimdir? Doya Doya Moda programının jüri üyeliğini Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez üstleniyor. Yarışmacılar arasında yer alan Ferdanur Başaran'ın yaşamı ise araştırılmaya başlandı. Peki Miraç Tortumlu kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ferdanur Başaran

Ferdanur Başaran İstanbul Üniversitesi mezunu. Büyük beden mankenlik yapan Ferdanur Başaran, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor.

JÜRİ ÜYESİ GÜLŞAH SARÇOĞLU KİMDİR?

1982 yılında dünyaya gelen Gülşah Saraçoğlu, lise eğitimine devam ederken Moda dersleri almaya başladı. Moda duayeni Dilek Hanif'in asistanı olarak atıldığı moda sektöründe kısa sürede tanındı. 2012 yılında ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu. Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu verdiği kilolarla hem şaşırttı hem de bambaşka birine dönüştü. 2011 doğumlu bir oğlu olan Gülşah Saraçoğlu bir süredir iş adamı Gökhan Göz ile birlikte. Bir dönem Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yaparken Nihat Doğan'la kavgası gündeme bomba gibi düşmüştü. Dünya starlarıyla da çalışan Gülşah, Nicoke Kidman'i giydirmektedir.

Ferdanur Başaran kimdir? Doya Doya Moda ile ilgili etiketler TV8 Ferdanur Başaran
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.