Ferah Zeydan kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Ferah Zeydan uzun süreden sonra ekranlara geri döndü. X Factor Star Işığı yarışmasında kendini gösterip ünlenen ünlü sanatçı Ferah Zeydan kimdir,kaç yaşında sizler için araştırdık.

Ferah Zeydan uzun zaman sonra Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Söylediği şarkıları ile canlı yayında sevenleri ile buluştu.  Uzun zaman sonra ekranlara çıkan Ferah Zeydan verdiği kilolar ile dikkatleri üzerine çekti. 68 kilo veren Ferah Zeydan kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Ferah Zeydan kimdir?

Ferah Zeydan, 20 Şubat 1994 tarihinde Mersin'de doğmuştur. 2 abisi bulunan genç şarkıcı, daha ilkokul yıllarında sesinin güzel olduğu müzik öğretmeni tarafından keşfedildimiştir. Gitar çalmak isteyen Ferah Zeydan, yıllar sonra okulda açılan gitar kursuna yazıldı. Mersin’de birçok amatör konser veren Ferah Zeydan, Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olmuştur.

Ferah Zeydan kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Daha önceden sokak müzisyenliği yapan Zeydan, neredeyse tüm Mersin halkı tarafından tanınmaktadır. Star TV ekranlarında yayımlanan X Faktör Star Işığı programa katıldı ve sesi ile dikkat çekti. Sinan Akçıl ile beraber 'Biri bana gelsin' ve 'Şarttır' şarkılarıyla da son dönemde adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Ferah Zeydan kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler ferah zeydan kimdir kaç yaşında nerelidir