Fenomen Huriye ile kızı Bengisu kimdir? Fenomen anne kız olayı nedir?

Fenomen Anne kız, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına damga vurdular. Kocaeli’nde yaşamakta olan Huriye Akbaş, eski eşi ve abisi tarafından yaşadıklarını anlatırken kızı Bengisu ile birlikte korku tünelinden bahsetti. Peki, fenomen Huriye ile Bengisu kimdir?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına fenomen Huriye ile kızı Bengisu damgasını vurdu. Fenomen Huriye anlattıkları karşısında ekran başındakileri ve stüdyodakileri şoka uğratırken TikTok uygulamasını kullananlar ana kızı karşılarında gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan anne kız başlarından geçen her şeyi ayrıntılarıyla anlattılar.

Fenomen Huriye ile kızı Bengisu kimdir? Fenomen anne kız olayı nedir?

Fenomen Huriye Akbaş ile kızı Bengisu Kimdir?

Bengisu henüz 25 yaşında. Üniversiteye başladığında 2. sınıfta okuduğundan söz eden Bengisu, “okula korktuğum için gidemiyorum” sözlerini sarf edince herkesi şok etti. Maddi durumlarının iyi olmadığından söz ederek fenomen Huriye’nin babasından kalan 1400 TL ile geçinmeye çalıştıklarını belirtti.

Fenomen Bengisu’nun ayrıca okuldan dolayı bursu olduğunu ve ek olarak da internetten dolap vb. gibi eşyalar sattıklarını söyledi.

Fenomen Huriye ile kızı Bengisu kimdir? Fenomen anne kız olayı nedir? - Resim : 2

Hayatlarının korku tüneli gibi olduklarından söz eden Fenomen anne kız, kendilerinin hiçbir amacı olmadığını programa katılma sebeplerinin ise seslerini duyurmak amacı taşıdıklarından söz ettiler. Huriye hanım ise eşinin onlara çok zor bir hayat yaşattığını iddia ederek daha da ileriye giderek yakın akrabalarının ve tanıdıklarının onlara bir takım tacizler yaptıklarından söz ettiler.

Fenomen Huriye ile kızı Bengisu kimdir? Fenomen anne kız olayı nedir? ile ilgili etiketler Fenomen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Huriye Akbaş Bengisu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.