Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk şansları için yüzde tahmini geldi! Galatasaray'ı ne kadar favori görüyor?

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu. Efsane başkan, sahaya meşale atıldığı an hakemin maçı iptal etmesi gerektiğini söyledi. Aziz Yıldırım ayrıca Galatasaray ile olan şampiyonluk yarışındaki şanslar için yüzde verdi.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar gündemdeki yerini koruyor. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yaşananlara ilişkin açıklama yaptı.

AZİZ YILDIRIM: MAÇ İPTAL EDİLMELİYDİ

Sözcü'ye konuşan Aziz Yıldırım açıklamasında, "İlk iş Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı aydınlatmak. Ki maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK ŞANSLARI EŞİT"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını da değerlendiren Aziz Yıldırım, "Bundan sonra şampiyonluk yüzde 50-50 ve Galatasaray maçına kadar puan kaybetmememiz lazım." dedi.

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk şansları için yüzde tahmini geldi! Galatasaray'ı ne kadar favori görüyor? ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.