Fenerbahçe'de sakatlık şoku!

Fenerbahçe'de Garry Rodrigues şoku yaşanıyor. Sağ üst arka adalesinden sakatlanan yıldız futbolcu, Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 22. haftasında Ankaragücü'yle deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kritik deplasman öncesinde Garry Rodrigues'ten gelen kötü haber şok etkisi yarattı.

Sağ üst arka adalesinden sakatlanan yıldız futbolcu, Ankaragücü deplasmanında sahada olamayacak. Eylül ayında yine Ankaragücü maçında bir sakatlık geçiren ve oyundan çıkan Garry Rodrigues'in aynı bölgeden sakatlık yaşamasından şüphelenilirken yıldız futbolcunun MR'ı çekilecek. Morali bir hayli bozuk olan Garry Rodrigues'in durumu yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ankaragücü Garry Rodrigues sakatlık doktor antreman kontrol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.