Fenerbahçe'de kötü gidişe sert tepkiler geldi: Ali Koç ve yönetime istifa çağrısı

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı kaybeden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetimine sert tepkiler yükseliyor. Kulübün efsane isimlerinden Serkan Acar'ın oğlu Erkan Acar, yönetimin kendilerine yönelik eleştirilerine gösterdiği tavıra sert tepki gösterdi. Öte yandan Ali Koç yönetimine istifa çağrısı geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

 Fenerbahçe'de sezon başında yapılan transferler ve teknik direktör değişimine rağmen oynanan futbol ve alınan sonuçlar sonrası Ali Koç yönetimine sert tepkiler geliyor. Süper Lig'de son 3 maçını kaybeden sarı lacivertlilerde işler erkek basketbol takımında da iyi gitmiyor.

BASKETBOL MAÇINDA DA ALİ KOÇ İLE SEYİRCİLER ARASIN DA GERGİNLİK YAŞANMIŞTI!

Futbolda beklenen sonuçları alamayan sarı lacivertlilerde basketbolda da durum iyi gitmiyor. Euroleague'de şampiyon olan ilk Türk takımı olan Fenerbahçe'de yeni sezon büyük hayal kırıklığı ile başladı. Son olarak Barcelona'ya son topta kaybeden sarı lacivertlilerde taraftarlar adeta isyan etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendisine tepki gösteren taraftarlara yanıt verince kısa süreli gerginlik yaşanmıştı.

Fenerbahçe'de kötü gidişe sert tepkiler geldi: Ali Koç ve yönetime istifa çağrısı

Fenerbahçe'de kötü gidişe sert tepkiler geldi: Ali Koç ve yönetime istifa çağrısı - Resim : 2

Fenerbahçe'de kötü gidişe sert tepkiler geldi: Ali Koç ve yönetime istifa çağrısı - Resim : 3

Fenerbahçe'de kötü gidişe sert tepkiler geldi: Ali Koç ve yönetime istifa çağrısı - Resim : 4

EFSANE FUTBOLCU VE YÖNETİCİ SERKAN ACAR'IN OĞLUNDAN ÇOK AĞIR ELEŞTİRİLER GELDİ

Fenerbahçe'de süren kötü gidiş sonrası Ali Koç yönetimine. bir tepki de camianın önemli isimlerinden Serkan Acar'ın oğlu Erkan Acar'dan geldi. Yönetim kendilerine gelen eleştirilere karşı tavrına dikkat çeken Acar, Bu kulübü bu hallere düşüreceksiniz ve eleştirilince bizi Fenerbahçeli olmamakla suçlayacaksın!Ne kadar hain Fenerbahçe düşmanı,yalaka varsa kulübe sokacaksın, kim ki bize düşman mavi boncuk dağıtacaksın, sonra bizlere Fenerbahçelilik dersi vereceksin!" ifadelerini kullandı.

Erkan Acar'ın sosyal medaya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Ben Erkan Acar 6850 nolu Yüksek divan kurulu üyesiyim, ömrünü(50 sene, bu kulübe vermiş, 14 sene futbolcu 36 sene yönetici)her seçim konuşmanda, bu kulubün efsanesi ,bizim efsanemiz dediğin Serkan Acarın oğluyum! Bu kulubün içine doğdum.

Senin gibi kahyanın maça götürdüğünde Fenerbahçeli olmadım, bu kulübün her türlü değerini, şerefini, hassasiyetlerini, büyüklüğünü, gel ben sana ve avanelerine öğreteyim.

Siz kimsiniz ulan! Bu kulübü bu hallere düşüreceksiniz ve eleştirilince bizi Fenerbahçeli olmamakla suçlayacaksın!Ne kadar hain Fenerbahçe düşmanı, yalaka varsa kulübe sokacaksın,kimki bize düşman mavi boncuk dağıtacaksın, sonra bizlere Fenerbahçelilik dersi vereceksin!"

"SEN DAHİL HEPİNİZ DÜŞÜN BU KULÜBÜN YAKASINDAN!"

Erkan Acar, yine kendisi gibi kongre üyesi olan Selman Akbulut ile beraber yaptığı açıklama da, "O yönetime aldığın hobbitlerin, ipsiz sapsız, bu kulübü şampiyonluğa giderken baltalayan, 10 maç oynamış efsane yaptığın alkolik futbolcu eskileri, kulübe topladığın vasıfsız bölücüler, Trabzon yetmeleri, köprüden dönenler, gözünün üstünde kaşı olanlar, sen dahil hepiniz, Düşün artık bu kulübün yakasından!" yazdı. Acar yazısının sonunda ise "Hadi ver beni de disiplin kuruluna uzaklaştır bu yazdıklarımdan dolayı! Erkan Acar" yazarak adeta meydan okudu.

ALİ KOÇ'U İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Kulüp içinden Ali Koç ve yönetimine bir tepki de Fenerbahçeliler Birliği Başkanı Selman Akbulutlu'dan geldi. Ali Koç'un başarısız olduğunu belirten Akbulutlu yönetimi istifaya çağırdı. Selman Akbulutlu'nu. konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

SAYIN BAŞKAN VE YÖNETİMİ :

1.)Göreve geldiğiniz günden beri fenerbahçe camiasında birliği ve beraberliği sağlayamadınız.

2.) Fenerbahçe'nin değerlerine hiç bir zaman sahip çıkmadınız.

3.) Görev yaptığınız süre içerisinde camianın devamlı başını öne eğdiniz.

4.) 4 yıl boyunca hoca tercihlerinde ve transferlerde hep yanlış yaptınız.

5.) Fenerbahçe'nin göndermiş olduğu hoca ve futbolcuları tekrar geri alarak fenerbahçenin değerlerini hiçe saydınız.

6.) Fenerbahçe'de ne heyecan nede ruh bıraktınız.

Kısacası koca fenerbahçeyi bitirdiniz. Yapamadım diyerek istifa etmek bir erdemliktir.
gereğini yapınız ve Fenerbahçe'nin önünü açınız.."

Fenerbahçe'de kötü gidişe sert tepkiler geldi: Ali Koç ve yönetime istifa çağrısı ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe istifa tepki eleştiri erkan acar süleyman akbulutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.