Fenerbahçe'de ilk golünü atan Yiğithan Güveli kimdir?

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nde Gençkerbirliği'ni konuk ettiği maçta ilk 11'de kendine yer bulan ve bir de gol atan Yiğithan bir anda gündem oldu. Peki Yiğithan Güveli kimdir?

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki savunma oyuncusu Yiğithan Güveli, ilk profesyonel maçını Gençlerbirliği karşısında oynadı.

Sarı-lacivertlilerin altyapısına henüz 10 yaşında Derince Belediyespor'dan katılan Yiğithan'ın profesyonel lisansı 2.5 ay önce çıktı. Genç futbolcu, hayatının ilk profesyonel sınavını Ziraat Türkiye Kupası'nda verdi.

Yiğithan'ın yanı sıra daha önceki sezonlarda 3 kupa, 1 lig maçında forma giydi.,

Genç oyuncu 16 Mayıs 1998'de Derince'de dünyaya geldi. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen geçtiğimiz sezon ve bu sezon sarı-lacivertli kulübün 21 yaş altı takımında forma giyiyor. Yiğithan 2014/15 sezonunu ise U17 takımında forma giyerek geçirmişti. Aslen defansif orta saha oyuncusu olan Yiğithan'ı Dick Advocaat gençlerbirliği karşısında stoperde değerlendirdi. Gösterdiği başarılı performans ve attığı golle dikkat çeken genç oyuncunun stoper rotasyonu zayıf olan sarı-lacivertlilerde zaman zaman forma giymesi bekleniyor.

Golcü bir oyuncu olan Yiğithan geçen sezon U21 Ligi'nden de çıktığı 27 maçta 4 gol atmıştı. Yiğithan bu sezon da U21 takımında çıktığı 7 maçta 2 gol kaydetti. Genç oyuncu 2014-2015 sezonunda ise ilk dönem U19 takımında oynadı ve 15 maçta 4 gol attı, 2. dönem de U21 takımında oynadı ve 10 maçta 1 gol kaydetti. 

Fenerbahçe'de ilk golünü atan Yiğithan Güveli kimdir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yiğithan Güveli kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.