Fenerbahçe Trabzonspor maçı şifresiz nasıl izlenir? FB TS şifresiz veren kanallar!

Süper Lig 6. hafta maçında Kadıköy’de Fenerbahçe ile Trabzonspor takımları derbide karşı karşıya geliyorlar. Fenerbahçe Trabzonspor maçı şifresiz nasıl izlenir? İşte Fenerbahçe Trabzonspor maçını şifresiz veren kanallar listesi…

Süper Lig’de 6. hafta maçındaki derbide Fenerbahçe kendi sahasında Ülker Stadyumu’nda ezeli rakibi Trabzsonspor’u konuk ediyor. 25 Ekim Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Ligde 5 maç sonunda 11 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe, geçen hafta deplasmanda Göztepe’yi 3-2 devirmiş; 14. sırada olan ve 5 puan toplayan Trabzonspor ise son hafta evinde Başakşehir’e 2-1 kaybetmişti.

İki takım arasında son olarak 16 Haziran 2020 tarihinde oynanan karşılaşmayı da Trabzonspor deplasmanda 3-1 kazanma başarısını göstermişti.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ!

Fenerbahçe Trabzonspor maçını futbolseverler Justin TV, Taraftarium, Jestyayın, Netspor gibi illegal platformlar üzerinden canlı izleyebilirler.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı şifresiz nasıl izlenir? FB TS şifresiz veren kanallar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz kanallar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.