Fenerbahçe Serdar Dursun'un yanına Rusya ekibi Zenit'ten yıldız golcü Artem Dzyuba'yı getiriyor

Yeni sezonda hücumda Serdar Dursun'un yanına kalitesi tartışılmayacak bir golcü daha eklemeyi planlayan Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı. Sarı lacivertliler, bir yandan teknik direktör konusuyla ilgili çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Fenerbahçe'nin gündemine, Zenit'te forma giyen Artem Dzyuba gelmişti. Rus basını, Fenerbahçe'nin Dzyuba'yı kadrosuna katmaya yakın olduğunu savundu.

İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle beraber hızla yükselişe geçen Fenerbahçe'de herkes teknik direktörün kim olacağını merak ederken Rus basını, sarı-lacivertlilerin yıldız bir golcüyle anlaşmaya çok yakın olduğunu iddia etti.

GOL YÜKÜNÜ SERDAR ÇEKİYOR

Milliyet'te yer alan habere göre; Berisha ve Enner Valencia'dan beklediği katkıyı alamayan sarı-lacivertlilerin kadroyu hangi isimlerle takviye edeceği de merak konusu. Fenerbahçe'ye sezon başında Bundesliga 2 ekibi Darmstadt'tan transfer olan Serdar Dursun, beklentilerin üzerinde bir performans göstererek sarı lacivertlilerin gol yükünü çeken isim oldu. Süper Lig'de 14 gol atıp 2 de asist yapan deneyimli golcü, gol krallığı yarışında iddiasını sürdürüyor.

ZENIT'TEN AÇIKLAMA

Zenit CEO'su Alexander Medvedev, Artem Dzyuba'ya dair yaptığı açıklamada, "Bizim için de onun için de çeşitli seçenekler var, onunla iletişim halindeyiz ve transfer durumunu tartışıyoruz. Bence, Artem adına geleceğinin şekillenmesi çok uzak bir tarihte olmayacak. Artem'in bir kaç sezon daha en üst seviyede oynayacağından şüphem yok" dedi.

"TRANSFER OLMA İHTİMALİ YÜKSEK"

Rus gazeteci Ilya Kazakov de Dyzuba transferine ilişkin konuştu. Kazakov, Zenit kulübüne dair içeriden bilgi vererek şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Dzyuba'yı almaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bu sezon Artem, istikrarsız görüntüsü ile dikkat çekiyor. Transfer olma ihtimali daha yüksek."

Fenerbahçe Serdar Dursun'un yanına Rusya ekibi Zenit'ten yıldız golcü Artem Dzyuba'yı getiriyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Rusya Zenit serdar dursun artem dzyuba
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.