Fenerbahçe İstanbulspor Youtube Katıl şifresiz nasıl izlenir?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı Youtube Katıl şifresiz nasıl izlenir? Süper Lig’e verilen arada Fenerbahçe kendi evinde İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Youtube Katıl abonelik fiyatı ne kadar, kaç TL? Detaylar haberimizin içeriğinde…

Fenerbahçe İstanbulspor Youtube Katıl şifresiz nasıl izlenir? Hazırlık maçında Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Samandıra tesislerindeki mücadelede TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’u konuk edecek. Sezon başında yapmış olduğu 18 transfer ile adından sıkça söz ettiren sarı lacivertlilerin İstanbulspor karşısında milli takımlarda olmayan oyuncuları oynatması beklenmekte.

10 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan Fenerbahçe İstanbulspor maçı Youtube Katıl üzerinden canlı izlenebilecek.

FENERBAHÇE YOUTUBE KATIL ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Fenerbahçe Youtube KATIL uygulamasında taraftarları çok özel anlar ve sürprizler bekliyor. Üç çeşit üyelik paketi sunulan uygulamada taraftarlar "Beyaz" paket için 5 lira, "Sarı" paket için 15 lira ve "Lacivert" paket üyeliği içinse 25 lira ödeme yapacaklar.

Fenerbahçe İstanbulspor Youtube Katıl şifresiz nasıl izlenir?

Taraftarlar için sunulan paketlerde bağlılık rozetleri, özel emojiler, günlük antrenmanlar, maç günü yayınları, eğlenceli içerikler, altyapı maçları, maç özetleri ve kamera arkası görüntülere erişim imkanı olacak.

Fenerbahçe Youtube kanalının şu ana kadar yaklaşık 1.5 milyon kadar abone bulunmakta.

FENERBAHÇE YOUTUBE KATIL ABONELİK FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Üç çeşit üyelik paketi sunulan Fenerbahçe Youtube kanalı "Beyaz" paket için 5 lira, "Sarı" paket için 15 lira ve "Lacivert" paket üyeliği içinse 25 liradır.

Fenerbahçe İstanbulspor Youtube Katıl şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe İstanbulspor Fenerbahçe Youtube Katıl Youtube Katıl nasıl izlenir Youtube Katıl abonelik fiyatı Youtube Katıl abonelik ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.