Fenerbahçe ilk adımı attı: 2011 Süper Kupa finalini istiyoruz

Sözde Şike Davası ile ilgili olarak Yargıtay tarafından beraat kararının onanması sonrasında Fenerbahçe Kulübü, 2010-11 sezonu Süper Kupa maçının oynanması için TFF’ye başvuruda bulundu.

Fenerbahçe’de TFF’ye bir son dakika çağrısı geldi. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin "futbolda şike davası"nda verilen beraatleri onamasının ardından gerekli adımların atılmaya başlandığı belirtildi.

TFF’ye gönderilen başvuru dilekçesinde, nihai kararın verilmesinin ardından 2011 Süper Kupa Finali karşılaşmanın bir an önce organize edilmesi ve vicdanlarda yer eden büyük bir soru işaretinin ortadan kaldırılması talep edildi.

Fenerbahçe Kulübü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "27 Aralık 2021 tarihinde, Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin Futbolda Sözde Şike Davası’nda mahkemenin verdiği beraat kararını onamasıyla Fenerbahçe'mizin 2010-2011 şampiyonluğu bir kez daha ve geri dönülemez şekilde tescil edilmiş; bu gerçekten yola çıkarak da şampiyonluğumuzun bize getirdiği doğal bir hakkı dile getirme gereği doğmuştur. 2010-2011 Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe'miz ile aynı sezonun Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında oynanması gereken 2011 Türkiye Süper Kupa karşılaşması, kamuoyunun bildiği gibi hain örgütün tertiplediği sözde dava ve devamında TFF’nin aldığı erteleme kararına istinaden oynanamamıştır.

Yargıtay tarafından nihai kararın verilmesiyle birlikte bu maçın bir an önce organize edilmesini ve vicdanlarda yer eden büyük bir soru işaretinin ortadan kaldırılmasını ivedilikle talep ediyor; hak edenin sahada kazanarak kupayı müzesine götürmesini istiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe ilk adımı attı: 2011 Süper Kupa finalini istiyoruz ile ilgili etiketler Fenerbahçe TFF süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.