Fenerbahçe derbisinde penaltı kaçıran Michy Batshuayi, oyundan çıkınca direkt soyunma odasına gitti

Süper Lig'in 36. haftasında oynanan derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin golünü Novak atarken yanıt Rachid Ghezzal'dan geldi. Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı penaltı ve performansıyla taraftarların tepkisiyle karşılaşan Michy Batshuayi, oyundan çıkınca direkt olarak soyunma odasına gitti.

Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi konuk ettiği derbi maçın 7. dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviremeyen ve performansıyla da taraftarların tepkisini çeken Michy Batshuayi, 62. dakikada yerini Kevin N’Koudou’ya bıraktı.

Yakın olduğu kalenin hemen yanından oyun alanının dışına çıkan Batshuayi’ye Beşiktaşlı taraftarlar tepkisini sürdürürken, Belçikalı forvet, yedek kulübesine gelmek yerine doğrudan soyunma odasına gitmeyi tercih etti.

Fenerbahçe derbisinde penaltı kaçıran Michy Batshuayi, oyundan çıkınca direkt soyunma odasına gitti ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.